Prosto mesto mladega raziskovalca na IBMI

Na Inštitutu za biostatistiko in medicinsko informatiko (Medicinska fakulteta, Univerza v Ljubljani) bomo jeseni 2024 zaposlili mladega raziskovalca (m/ž), ki bo izpolnjeval pogoje za vpis na doktorski študijski program Statistika, Računalništvo in informatika (FRI) ali Matematika in fizika (FMF). Zaposlitev se predvidoma začne oktobra 2024 in traja 4 leta.

Izbrani kandidat se bo vključil v delo programske skupine Metodologija za analizo podatkov v medicini, raziskovalno usposabljanje pa bo potekalo na področju biostatistike.

Od kandidata pričakujemo visoko stopnjo motiviranosti in delavnosti, ponujamo pa možnost sodelovanja pri aktualnih znanstvenih raziskavah ter odlično izhodišče za razvoj znanstvene kariere.

Rok za prijavo je 9. april 2024 (do 13. ure), več informacij o razpisu najdete na: https://www.uni-lj.si/studij/mladi-raziskovalci.

Vabimo vas, da vsa vprašanja in (pred)prijavo posredujete na e-naslov damjan.manevski@mf.uni-lj.si.

 

 

Na kratko o IBMI

Inštitut za biostatistiko in medicinsko informatiko (IBMI), prej Inštitut za biomedicinsko informatiko (torej tudi IBMI), je Medicinska fakulteta ustanovila leta 1973 kot izraz potrebe po izvajanju in usklajevanju del, vezanih na analizo podatkov in posredovanje informacij. Program dela in razvoja se je skozi čas prilagajal predvsem spremembam pri financiranju in tehnološkemu napredku, vendar so temeljne smernice ostale enake: inštitut se predvsem posveča dejavnostim, ki so pomembne za raziskovalno delo v medicini. Te pa lahko razdelimo na:

Kontakt

Inštitut za biostatistiko in medicinsko informatiko
Medicinska fakulteta
Univerza v Ljubljani
Vrazov trg 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

tel: (01) 543-77-70
fax: (01) 543-77-71
email: ibmi (at) mf.uni-lj.si