Mesto mladega raziskovalca

Na Inštitutu za biostatistiko in medicinsko informatiko (MF, UL) imamo prosto mesto mladega raziskovalca - zaposlitev se predvidoma začne oktobra 2017 in traja 4 leta. Kandidat bi se v letu 2017/18 vpisal na doktorski študij Statistika in se pod mentorstvom doc. dr. Roka Blagusa vključil v raziskovalno delo programske skupine  »Metodologija za analizo podatkov v medicini«.

V kolikor si oseba, ki bi rada znanje pridobljeno na dodiplomskem študiju uporabila pri reševanju izzivov, ki se pojavijo v praksi medicinskih raziskav, potem si idealen kandidat. Obseg statističnega predznanja pri tem ni bistven, koristi pa vsaj nekaj ljubezni do verjetnosti. V kolikor sebe nisi prepoznal v tej novici, pa ti bomo zelo hvaležni, če jo razširiš naokoli.

Vse dodatne informacije zainteresirani kandidati dobite na naslovu rok.blagus(at)mf.uni-lj.si oz. po telefonu 01 543 77 76.

Na kratko o IBMI

Inštitut za biostatistiko in medicinsko informatiko (IBMI), prej Inštitut za biomedicinsko informatiko (torej tudi IBMI), je Medicinska fakulteta ustanovila leta 1973 kot izraz potrebe po izvajanju in usklajevanju del, vezanih na analizo podatkov in posredovanje informacij. Program dela in razvoja se je skozi čas prilagajal predvsem spremembam pri financiranju in tehnološkemu napredku, vendar so temeljne smernice ostale enake: inštitut se predvsem posveča dejavnostim, ki so pomembne za raziskovalno delo v medicini. Te pa lahko razdelimo na:

Kontakt

Inštitut za biostatistiko in medicinsko informatiko
Medicinska fakulteta
Univerza v Ljubljani
Vrazov trg 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

tel: (01) 543-77-70
fax: (01) 543-77-71
email: ibmi (at) mf.uni-lj.si